Autobedrijf bij Uden

Het autobedrijf Huro auto’s uit Odiliapeel, dicht bij Uden, is al 14 jaar actief in de inkoop en verkoop van tweedehands auto’s. Bij autobedrijf Huro auto’s staan kwaliteit en klanttevredenheid op de eerste plaats, hetgeen ons door de jaren heen vele trouwe relaties heeft bezorgd. U kunt uw huidige auto bij ons inruilen en een proefrit is altijd mogelijk, ook zonder afspraak.

Bovaglogo bovag
Huro auto’s is een Bovag gecertificeerd autobedrijf bedrijf. De aanschaf van een occasion met onze garantie is een prima deal. Elke auto wordt door ons nagekeken, krijgt een onderhoudsbeurt en wordt APK gekeurd. Bovendien zijn alle auto’s voorzien van NAP en onderhoudshistorie.

Huro
Huro bestaat uit het echtpaar Roefs/Huvenaars en hun twee zonen. Vandaar de naam Huro. Wij zijn reeds sinds 2000 gevestigd in het dorpje Odiliapeel dicht bij Uden in Noord-Brabant.

Financiering
Bij Huro kunt u ook terecht voor de financiering van uw auto. Wij bieden Huro Financiel Lease aan en daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor andere financieringsmogelijkheden zoals huurkoop een krediet of lening. 

Interesse?
Dus bent u opzoek naar een autobedrijf in de buurt van Uden? Of opzoek naar een specifieke occasion / tweedehands auto of wilt u zo maar eens komen kijken, dan bent u van harte welkom. De koffie staat voor u klaar!

Bekijk onze occasions > 

 

Trefwoorden: Autobedrijven Uden, auto, autos, tweedehands autos Uden, occasion, auto kopen Uden

Uden is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Uden gelegen aan de Peel in het oostelijke deel van de provincie Noord-Brabant. Uden is uit geschiedkundig oogpunt te beschouwen als een vlek.

KLANTBEOORDELING

Bekijk onze beoordelingen

OCCASIONS
OCCASIONS
OPENINGSTIJDEN
Ma t/m Vr   van 10:00 tot 17:00 uur 
Vr  evt tot 18:00 op afspraak
Za  van 10:00 tot 16:00 uur
Zo  gesloten
JOHAN CRUYFF FOUNDATION
mvo bovag johan cruijf foundation Voor elke APK doen wij een donatie aan de Johan Cruyff Foundation

logo bovag logo nap logo rdw Dekra   HURO-AUTO'S
Oudedijk 67a
5409 AB Odiliapeel (bij Uden)
tel: 0413-296057
mob: 06-11387408
info@huro-autos.nl