Vakantie!

Van zaterdag 27 juli t/m zondag 4 augustus zijn we gesloten.

Maandag 5 augustus zijn we vanaf 8.30 uur weer geopend.

Bedrijfs info

Huro auto’s is een Bovag gecertificeerd familie bedrijf dat in 2000 opgericht is door het echtpaar Roefs/Huvenaars. Tegenwoordig wordt het bedrijf gerund door de twee zoons die al sinds 2010 full time binnen het bedrijf actief zijn. In 2014 zijn wij van Odiliapeel naar Uden in Noord-Brabant verhuisd. Aan de Weverstraat staat het pand waarin zich een ruime showroom en modern uitgeruste werkplaats bevinden. Wij zijn gespecialiseerd in de merken Lexus en Toyota. Om dit specialisme te onderstrepen zijn wij lid van de landelijke Toyota Specialisten Vereniging VETOS. U kunt bij ons terecht voor een jonge en betrouwbare Lexus of Toyota met garantie! Bovendien kunnen wij het onderhoud, de apk en reparatie van uw auto verzorgen. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en zijn pas tevreden als de klant dat ook is.


Siegbert Roefs

Is als oudste zoon al jaren actief binnen het bedrijf. Nadat hij zijn studie bedrijfskunde met succes heeft afgerond, werkt hij fulltime binnen het bedrijf. Hij is verantwoordelijk voor de marketing en daarnaast is hij ook actief in de verkoop.

Kevin Roefs

Jongste zoon, is ook al een aantal jaren fulltime werkzaam in het bedrijf. Hij is voornamelijk bezig met de after sales: de aflevering, garantie en het onderhoud. 


Bedrijfsvisie

“Mooi en solide” is al sinds de oprichting het motto van Huro auto’s. Om u een mooie en solide occasion aan te kunnen bieden, besteden wij veel aandacht aan ons product. Dat betekent dat elke auto met zorg wordt ingekocht en daarom voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen. Bovendien wordt iedere auto voor verkoop volledig nagekeken in onze werkplaats. Hierbij wordt niet alleen naar het technische gedeelte maar ook naar het exterieur van de auto gekeken. Bovendien worden alle occasions voordat ze de showroom in gaan van binnen en van buiten professioneel gepoetst door een gespecialiseerd car cleaning bedrijf. Zo garanderen wij u een solide, schone en frisse auto met garantie!