Tweede pinksterdag zijn wij geopend
van 13:00 tot 16:00.

Bedrijfs info

Huro Auto's is een Bovag gecertificeerd familie bedrijf dat bestaat uit het echtpaar Roefs/Huvenaars en hun twee zonen. Vandaar de naam Huro. Wij zijn reeds sinds 2000 actief in de autobranche. In november 2014 zijn wij van odiliapeel naar Uden verhuisd in Noord-Brabant. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van jonge en betrouwbare auto’s. Bovendien kunnen wij het onderhoud, de apk en reparatie van uw auto verzorgen. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en zijn pas tevreden als de klant dat ook is.


Siegbert Roefs

Is als oudste zoon al jaren actief binnen het bedrijf. Nadat hij zijn studie bedrijfskunde met succes heeft afgerond, werkt hij fulltime binnen het bedrijf. Hij is verantwoordelijk voor de marketing en daarnaast is hij ook actief in de verkoop.

Kevin Roefs

Jongste zoon, is ook al een aantal jaren fulltime werkzaam in het bedrijf. Hij is voornamelijk bezig met de after sales: de aflevering, garantie en het onderhoud. 


Bedrijfsvisie

“Mooi en solide” is al sinds de oprichting het motto van Huro Auto's. Om u een mooie en solide occasion aan te kunnen bieden, besteden wij veel aandacht aan ons product. Dat betekent dat elke auto met zorg wordt ingekocht en daarom voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen. Bovendien wordt iedere auto door ons volledig nagekeken. Dit geldt voor zowel het technische gedeelte als het exterieur van de auto. Alle auto’s worden voordat ze de showroom in gaan van binnen en van buiten professioneel gepoetst door een gespecialiseerd car cleaning bedrijf. Zo garanderen wij u een solide, schone en frisse auto.