Autobedrijf bij Sint Hubert

Het autobedrijf Huro auto’s uit Uden, dicht bij Sint Hubert, is al 14 jaar actief in de inkoop en verkoop van tweedehands auto’s. Bij autobedrijf Huro auto’s staan kwaliteit en klanttevredenheid op de eerste plaats, hetgeen ons door de jaren heen vele trouwe relaties heeft bezorgd. U kunt uw huidige auto bij ons inruilen en een proefrit is altijd mogelijk, ook zonder afspraak.

Bovaglogo bovag
Huro auto’s is een Bovag gecertificeerd autobedrijf bedrijf. De aanschaf van een occasion met onze garantie is een prima deal. Elke auto wordt door ons nagekeken, krijgt een onderhoudsbeurt en wordt APK gekeurd. Bovendien zijn alle auto’s voorzien van NAP en onderhoudshistorie.

Huro
Huro bestaat uit het echtpaar Roefs/Huvenaars en hun twee zonen. Vandaar de naam Huro. Wij zijn reeds sinds 2000 gevestigd in het dorpje Uden dicht bij Sint Hubert in Noord-Brabant.

Financiering
Bij Huro kunt u ook terecht voor de financiering van uw auto. Wij bieden Huro Financiel Lease aan en daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor andere financieringsmogelijkheden zoals huurkoop een krediet of lening. 

Interesse?
Dus bent u opzoek naar een autobedrijf in de buurt van Sint Hubert? Of opzoek naar een specifieke occasion / tweedehands auto of wilt u zo maar eens komen kijken, dan bent u van harte welkom. De koffie staat voor u klaar!

Bekijk onze occasions > 

 

Trefwoorden: Autobedrijven Sint Hubert, auto, autos, tweedehands autos Sint Hubert, occasion, auto kopen Sint Hubert

Sint Hubert is een dorp dat deel uitmaakt van de gemeente Mill en Sint Hubert, die vanouds behoorde tot het Land van Cuijk. Op 1 januari 2009 had het dorp 1573 inwoners, een aantal dat sinds 2004 een lichte afname kent