Autobedrijf bij Vorstenbosch

Het autobedrijf Huro auto’s uit Uden, dicht bij Vorstenbosch, is al 14 jaar actief in de inkoop en verkoop van tweedehands auto’s. Bij autobedrijf Huro auto’s staan kwaliteit en klanttevredenheid op de eerste plaats, hetgeen ons door de jaren heen vele trouwe relaties heeft bezorgd. U kunt uw huidige auto bij ons inruilen en een proefrit is altijd mogelijk, ook zonder afspraak.

Bovaglogo bovag
Huro auto’s is een Bovag gecertificeerd autobedrijf bedrijf. De aanschaf van een occasion met onze garantie is een prima deal. Elke auto wordt door ons nagekeken, krijgt een onderhoudsbeurt en wordt APK gekeurd. Bovendien zijn alle auto’s voorzien van NAP en onderhoudshistorie.

Huro
Huro bestaat uit het echtpaar Roefs/Huvenaars en hun twee zonen. Vandaar de naam Huro. Wij zijn reeds sinds 2000 gevestigd in het dorpje Uden dicht bij Vorstenbosch in Noord-Brabant.

Financiering
Bij Huro kunt u ook terecht voor de financiering van uw auto. Wij bieden Huro Financiel Lease aan en daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor andere financieringsmogelijkheden zoals huurkoop een krediet of lening. 

Interesse?
Dus bent u opzoek naar een autobedrijf in de buurt van Vorstenbosch? Of opzoek naar een specifieke occasion / tweedehands auto of wilt u zo maar eens komen kijken, dan bent u van harte welkom. De koffie staat voor u klaar!

Bekijk onze occasions > 

 

Trefwoorden: Autobedrijven Vorstenbosch, auto, autos, tweedehands autos Vorstenbosch, occasion, auto kopen Vorstenbosch

Vorstenbosch is een dorp in de provincie Noord-Brabant, gelegen in de Meierij van 's-Hertogenbosch. Vorstenbosch behoort tot de gemeente Bernheze. Tot de gemeentelijke herindeling in 1994 vormde het samen met Nistelrode de gemeente Nistelrode